Problemen met de weergave van deze mail ? Bekijk deze in je browser.
Beste,

Als coöperant van Limburg wind cvba ontvangt u deze nieuwsbrief met informatie over onze coöperatieve vennootschap en de windenergieprojecten waarbij we betrokken zijn. We wensen u veel leesgenot.

Vriendelijke groet,

Limburg wind cvba
Opnieuw mooi dividend van 4,5%!
Op vrijdag 29 mei vond de Algemene Vergadering van onze coöperatieve vennootschap plaats in Hogeschool PXL in Hasselt. Opnieuw konden we op de ruime opkomst en grote interesse van onze coöperanten rekenen. Meer dan 250 personen hadden zich ingeschreven. Naast de verslaggeving over de werking van het voorbije boekjaar 2014, keurden de aanwezige aandeelhouders ook het voorgestelde dividend goed. Onze coöperatieve vennootschap keert dit jaar een mooie 4,5% uit aan al haar coöperanten voor hun investering in hernieuwbare energie. Er waren dan ook enkel blije gezichten te zien op de receptie na de Algemene Vergadering!

Lees meer & bekijk de foto'sCoöperanten kiezen voor Aspiravi Energy
Heel wat coöperanten van Limburg wind cvba kopen inmiddels al groene, lokale energie aan via Aspiravi Energy. Dat is goed nieuws voor de goede doelen die Aspiravi Energy samen met haar klanten ondersteunt. Iedere klant draagt immers minimaal 1 euro per MWh verbruikte energie af aan een goed doel. Op de Algemene Vergadering van Limburg wind brachten geïnteresseerden hun afrekening mee en lieten hun voordeel berekenen. Daaruit bleek dat Aspiravi Energy competitieve prijzen aanbiedt. Wist u trouwens dat u steeds kan overschakelen van elektriciteitsleverancier en dat dit slechts enkele minuten duurt?

Lees meer­­­­­­­­­­­Informatiedag over energiezuinig wonen
Bijna 100 coöperanten namen deel aan de gratis informatiedag die Limburg wind op zaterdag 9 mei voor hen organiseerde. De heer Simons, directeur van het Centrum Duurzaam Bouwen (CeDuBo) in Heusden-Zolder, gaf een duidelijk overzicht van alles wat relevant is voor particulieren die hun woning willen renoveren. Ook het kostenplaatje, de financieringsmogelijkheden en de steunmaatregelen van de overheid kwamen uitvoerig aan bod. Daarmee zette de heer Simons iedereen op weg om via een betaalbare renovatie te komen tot een energiezuinige woning. Een erg interessante namiddag voor onze aanwezige coöperanten, die de tips nadien ook in hun mailbox ontvingen.Wij wensen al onze coöperanten mooie zomermaanden met zonnige dagen en een warme wind!
 
 
 
Om onze coöperanten gemakkelijk te informeren, communiceren wij bij voorkeur per e-mail met hen. Zal uw e-mailadres wijzigen in de toekomst ? Beschikken wij niet over het e-mailadres van een coöperant die u kent ? Geef ons alle geldige e-mailadressen door op limburgwind@hefboom.be. Op die manier blijft u op de hoogte.
 
 
Indien u vragen heeft, aarzel niet ons te contacteren via limburgwind@hefboom.be of op het nummer 011.353.868 .
Raadpleeg het prospectus op onze website www.limburgwind.be .
Limburg wind cvba, Trichterheideweg 8, 3500 Hasselt