U kunt ook uw steentje bijdragen tot een verlaging van de CO2-uitstoot. En er via een eventueel dividend een aardige euro aan verdienen door een aandeel te nemen in de coöperatieve vennootschap Limburg wind.

Bekende Hasselaren aan het woord

Frederic Robben, zaakvoerder bakkerij Cools in Hasselt

“Voor mij is groene stroom de energie van de toekomst.”

“Elektriciteit wordt alsmaar belangrijker, kijk maar naar de auto-industrie. Maar wat baat het om met een elektrische auto te gaan rijden, als die stroom niet uit hernieuwbare bronnen komt? Voor mij is groene stroom daarom de energie van de toekomst. Ik steun dan ook elk initiatief dat bijdraagt aan een schonere toekomst voor onze provincie. De coöperatieve Limburg wind is zo’n initiatief.”

Herman Reynders, gouverneur provincie Limburg

“Ik vind het belangrijk om alle Limburgers van dichtbij te betrekken bij projecten die groene stroom opleveren. ”

“Door van Limburg een CO2-neutrale provincie te maken, bewijzen we niet alleen het milieu een dienst, maar ook onze economie. Limburg wordt immers een aantrekkingspool voor milieubewuste bedrijven én bespaart flink op milieukosten. Om ons doel te bereiken, is groene energie onmisbaar. Daarom ijver ik er al jaren voor om alle Limburgers van dichtbij te betrekken bij projecten die groene stroom opleveren. En dat is precies wat de coöperatieve Limburg wind nu doet.”